fbpx

Mišljenja

Mišljenja naših zaposlenika

Niže su samo stvarna i vrijedna mišljenja o nama. Ispod svake izjave potpisala se osoba koja je doista upućena na rad u inozemstvo uz našu pomoć.

 
Želio bi da se zahvalim vama i ostalim u vašoj firmi Silverhand, sto ste mi pomogli i omogucili najbolje uslove što je bilo moguće u bilo kom trenutku. Bili smo zajedno tri godine, i hvala vam ponovo, i u vreme krize u vezi korone, uvek ste se vi i ostali članovi ekipe potrudili, da ste našli posao za mene, iako znam da je bilo teško, ali uspeli ste.
Kao sto znate, trenutno mi ne treba vasa usluga zbog ličnih problema, ali volio bi da znate da kada cu rešiti probleme, rado ću se vratiti kod vas, jer znam da imam neku sigurnost, koju je tesko naći u ova vremena. Još jednom VELIKO HVALA VAMA I VAŠOJ KOMPLETNOJ EKIPI U SILVERHAND
Želim vam puno uspeha u buducnosti, jer to ZASLUŽUJETE

Zvonko, 59 godina, Monter ventilacije

Po struci sam
Nakon sto sam odlučio potražiti posao u drugim državama Europe nazvao sam br. koji sam nasao na Hrvatskim stranicama za potražnju posla te mi se javila agencija SILVERHAND.
Nakon telefonskog razgovora poslao sam svoj CV.Agentica mi je prestavila nekoliko Drzava koje su u potražnji za mojom strukom te plaće koje tamo mogu očekivati.
Zbog korištenja Engleskog jezika te jedne osobne simpatije koju imam prema toj državi  odabrao sam Nizozemsku.
Nakon samo par dana agencija SILVERHAND mi je našla tri klijenta sa kojima sam obavio telefonski interviu te odabrao jednog od njih i prihvatio posao, te počeo raditi u Nizozemskoj .
Nakon 8 mj. rada u Nizozemskoj ja i moja Obitelj vrlo smo zadovoljni. Posao je vrlo odlično organiziran što meni kao Elektičaru specijaliziranom za instrumentaciju u pertokemiskoj industriji čini život vrlo laganim i bez stresa ,radno vrijeme je regulirano zakonom sa mogućnošću prekovremenih sati tako da je plaća vrlo zadovoljavajuća.Živim i radim u Rotterdamu gdje ima vrlo puno Expata tako da je privatan život vrlo ugodan ,ljudi su druželjubivi i vrlo otvoreni za komunikaciju. O odlascima kući cu samo citirati svoju četverogodisnju kćer koja mi je nakon
Božićnih praznika rekla|:”tata ti nisi ovako puno bio kući dok si radio tu u našem gradu koliko si bio u zadnjih 8mj. otkad radiš u Nizozemskoj.”
Tako da puno puno HVALA SILVERHAND i pogotovo puno zahvala Katarini Korzen koja i sada nakon svih ovih mj odrzava kontakt te se zanima dali je sve uredu i dali sam zadovoljan.

Semir, 34 godine, Industrijski Električar

Što se tiče mog zapošljavanja, nemam prigovora s organizacijske strane. Sve je prošlo glatko.

Pavel, 29 godina, Monter sanitarnih instalacija

Vrlo sam zadovoljan, nemam primjedbi na ovu tvrtku, poštujem ovu tvrtku i marljivo radim.
Ocjenjujem ih dobro, a čak sam preporučio i mojim prijateljima, koji traže posao. Preporučujem.

Tomaž, 35 godina, Maler

100% sam zadovoljan suradnjom s agencijom Silverhand, nikada nisam ostao sam s problemom.
Nikakav telefon ili tekst nije ostao bez reakcije Silverhanda. Hvala vam na dosadašnjoj pozitivnoj
suradnji.

Joahim, 52 godina, Električar