Skip to main content

O nama

Tko smo mi?

Grupa SILVERHAND ima holding strukturu. Uključuje subjekte iz Poljske, Rumunjske, Bugarske, Slovačke i Mađarske. Također pokriva Češku, Hrvatsku, Sloveniju, Litvu i Pirenejski poluotok.

Zapošljavamo za strane tvrtke

500

Zapošljavanje 2023

24h

Stručna podrška

Provodimo zapošljavanje u svim sektorima gospodarstva, kako u ime poljskih poslodavaca tako i za poslodavce iz sljedećih zemalja: Njemačka, Austrija, Švicarska, Danska, Finska, Norveška, Švedska, Island, Irska, Belgija, Nizozemska, Španjolska, Francuska i Kanada.

Faze suradnje s nama

U nastavku predstavljamo faze zapošljavanja

 • 1 Korak

  Slanje životopisa - svoj životopis nam možete poslati putem naše web stranice ili e-poštom na posao@silverhand.eu

 • Korak

 • 2 Korak

  Kontaktirajte s našim stručnjakom - jedan od naših zaposlenika će vas nakon analize vašeg životopisa kontaktirati kako bi vam iznio ponude za posao koji će biti najpovoljniji

 • 3 Korak

  Preporuka - kontaktirati ćemo ciljanog poslodavca kako bismo prezentirali Vašu kandidaturu i dogovorili detalje zaposlenja

 • Korak

 • 4 Korak

  Potpisivanje ugovora - zadnja faza je potpisivanje ugovora s ciljnim poslodavcem i početak rada

Proces zapošljavanja traje samo nekoliko dana, pa ako hitno tražite posao, možemo vam brzo pomoći.
Ako planirate početi raditi tek za nekoliko tjedana, kontaktirajte nas sada i mi ćemo obavijestiti ciljanog poslodavca o željenom datumu početka.

Upoznajte neke od našeg tima.

Ključ postojanja tvrtke je prije svega tim od preko 60 dobro educiranih i pozitivnih stručnjaka, zahvaljujući kojima je već mnogo tisuća ljudi počelo raditi u inozemstvu i Poljskoj. Zahvaljujući nama, mnogi su stručnjaci pronašli posao primjeren svojim kvalifikacijama i financijskim potrebama.

silverhand

Unser Team

60

Regruteri u Silverhandu

Uspjeh SILVERHAND grupe ne bi bio moguć bez marljivog rada i apsolutne odanosti najvišim etičkim standardima - načelima poštenja, odgovornosti i poštovanja prema ljudima.

Svakodnevno se brinemo da kvaliteta naših usluga i zadovoljstvo kupaca budu na najvišoj mogućoj razini.

SILVERHAND Etički kodeks

Slijedimo princip "Rad nije proizvod" jer savršeno razumijemo da je svaka osoba drugačija i zahtijeva individualan pristup u procesu traženja posla. U praksi to znači da možete računati na punu podršku naših stručnjaka koji će vam pomoći da odagnate nedoumice i pronađete posao iz snova.